http://www.ultimarc.com/ipacuio.html

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR
Νωρις βρε το θιμηθικες..... χαχχα ε δεν πειραζει τωρα τα εβαλα ακομα βεβαια δεν εχω φτιαξει το shift γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως δουλευει κατι μου λεει οτι κατι δεν κανω σωστα κατα τα αλλα ειναι τουμπανο ,σε μια φαση επερεπε να δω και τι μπορω να κανω με το ps3 αλλα δεν εχω παρει ακομα τον ανταπτορα.GeoMan έγραψε:Τι joystick/switches θα βαλεις εξαρταται απο το το τι παιχνιδια θες κυριως να παιζεις.
Στα shoot-em-up θες μαλακα switches για να μην πιανεται το χερι σου απο το συνεχες πατημα. Στα fighting θες να ακους το κλικ. Στα στυλ Space Harrier θες μαλακο μοχλο για να κινεισαι γρηγορα σε ολα τα σημεια της οθονης. Σε παιχνιδια που θελουν ακριβεια, ενας σκληρος μοχλος σου δινει καλυτερο ελεγχο.
Τωρα αυτο τι το ποσταρες για να μας τρελανεις τελιως.... αυτο ηθελα να φτιαξω που να εχει τα παντα και τωρα το βγαλανε σε μποαρντ το θεμα ειναι οτι γινεται μονο σε ξυλο γιατι δεν υπαρχει τοσο μεγαλο σιδερενιο κουτι που να τα χωρεσει με της αποστασης που πρεπει.dukepapas έγραψε:Νωρις βρε το θιμηθικες..... χαχχα ε δεν πειραζει τωρα τα εβαλα ακομα βεβαια δεν εχω φτιαξει το shift γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως δουλευει κατι μου λεει οτι κατι δεν κανω σωστα κατα τα αλλα ειναι τουμπανο ,σε μια φαση επερεπε να δω και τι μπορω να κανω με το ps3 αλλα δεν εχω παρει ακομα τον ανταπτορα.GeoMan έγραψε:Τι joystick/switches θα βαλεις εξαρταται απο το το τι παιχνιδια θες κυριως να παιζεις.
Στα shoot-em-up θες μαλακα switches για να μην πιανεται το χερι σου απο το συνεχες πατημα. Στα fighting θες να ακους το κλικ. Στα στυλ Space Harrier θες μαλακο μοχλο για να κινεισαι γρηγορα σε ολα τα σημεια της οθονης. Σε παιχνιδια που θελουν ακριβεια, ενας σκληρος μοχλος σου δινει καλυτερο ελεγχο.
και κατι τελευταιο που θα βρεις ποτηροτριπανο για να βαλεις το τερατακι το αριστερο?dukepapas έγραψε:Τωρα αυτο τι το ποσταρες για να μας τρελανεις τελιως.... αυτο ηθελα να φτιαξω που να εχει τα παντα και τωρα το βγαλανε σε μποαρντ το θεμα ειναι οτι γινεται μονο σε ξυλο γιατι δεν υπαρχει τοσο μεγαλο σιδερενιο κουτι που να τα χωρεσει με της αποστασης που πρεπει.dukepapas έγραψε:Νωρις βρε το θιμηθικες..... χαχχα ε δεν πειραζει τωρα τα εβαλα ακομα βεβαια δεν εχω φτιαξει το shift γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως δουλευει κατι μου λεει οτι κατι δεν κανω σωστα κατα τα αλλα ειναι τουμπανο ,σε μια φαση επερεπε να δω και τι μπορω να κανω με το ps3 αλλα δεν εχω παρει ακομα τον ανταπτορα.GeoMan έγραψε:Τι joystick/switches θα βαλεις εξαρταται απο το το τι παιχνιδια θες κυριως να παιζεις.
Εσυ που ξερεις καλα αγγλικα για δες υποστηριζει και λεντ κουμπια και αν ναι ποσα?
ελα βρε πες μας τι θες να σου φτιαξουμε.....Whacker έγραψε:Από τα posts που αξίζουν ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο (έστω και καθυστερημένα)!
Α, ωστε εσυ εισαι ο υπευθυνος που γινανε μπιλιες στο Arcade Controls forum, ε?NLS έγραψε:Για το i-PAC Ultimate μπορείτε να στείλετε τα ευχαριστώ προς τα εδώ.
Το Utlimate το ξεκίνησε ο Andy όταν τον ενημέρωσα για το Howler Controller που μόλις είχε εμφανιστεί στο Kickstarter (και το οποίο έχω και ένα).
Πιθανά σε λίγο καιρό να έχω και ένα Ultimate οπότε αν το έχω θα το κάνω ένα mini review.
Ναι. Oups.GeoMan έγραψε:Α, ωστε εσυ εισαι ο υπευθυνος που γινανε μπιλιες στο Arcade Controls forum, ε?NLS έγραψε:Για το i-PAC Ultimate μπορείτε να στείλετε τα ευχαριστώ προς τα εδώ.
Το Utlimate το ξεκίνησε ο Andy όταν τον ενημέρωσα για το Howler Controller που μόλις είχε εμφανιστεί στο Kickstarter (και το οποίο έχω και ένα).
Πιθανά σε λίγο καιρό να έχω και ένα Ultimate οπότε αν το έχω θα το κάνω ένα mini review.
Πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα artwork η marque ενα για τα πλικτρα και ενα για την οροφη της καμπηνας πως την εκτηπωνεις και την τοποθετης>?GeoMan έγραψε:Το artwork ειναι το μονο που δεν εχει επιπλεον κοστος και αυτο λογω τις συνεργασιας μου με διαφημιστικες που μου δινει προσβαση σε Α3 Xerox εκτυπωτες.grip έγραψε:Που το έχεις το κατάστημα είπαμε, με -50% έκπτωση στα μέλη του mame.gr![]()
![]()