Γεια χαρα σε ολους!!!Επιτελους ενα ελληνικο αξιολογο forum!

Όλα σχετικά με τον αγαπημένο μας emulator.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
lOCKED-D
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:27

Γεια χαρα σε ολους!!!Επιτελους ενα ελληνικο αξιολογο forum!

Δημοσίευση από lOCKED-D »

Γεια χαρα παιδια,
ασχολουμαι με τα video games 16 χρονια τωρα (ειμαι 24) και ειμαι χαρουμενος που ανακαλυψα το υπεροχο αυτο site.Ειμαι συλλεκτης video games,απο SEGA Saturn και SEGA Master Sytem εως Gamecube και Dreamcast.
Eιμαι λατρης των Ιαπωνικων παιχνιδιων,της SEGA,της Treasure των 2D shooting games αλα IKARUGA και των ARCADES..
Θα ηθελα πολυ να μο προτεινεται καταστηματα Ελλαδα~Αθηνα με retro stuff και ψαγμενων imports stuff..
Ασχολουμαι με emulation 3 χρονια και εχω εξομοιωσει σχεδον οτι εξομοιωνεται στα pc μου,με επιτυχης 60 FPS Saturn emulation καθως emulation σε παλια ιαπωνικα pc οπως το Sharp X68000..
Ξημεροβραδιαζομουν στα ηλεκτρονικα (ARCADES) της περιοχης μου και οποτε τα βαριομουν πηγαινα αλλου σε αλλα :) !
Λυπηθηκα αφανταστα οταν βγηκε ο ελλεινος αυτος νομος αλλα ελπιζω να ξαναγυρισουν συντομα πραγμα που δεν το βλεπω να γινεται τουλαχιστον συντομα..
Οταν ολοι πια παιζουν την ηλιθιοτητα που λεγετα Counter Strike στα χλιδατα νετ-καφε τηε χωρας μου εγω παντα θα νοσταλγω εκεινες τις γεματες καπνο απο τσιγαρα αιθουσες των Arcades και τα ατελειωτα βραδυα με Street Fighter,Wonder Boy και SNK..Ποσο μου εχει λειψει εκεινα τα coin-ops των Shinobi και Out-Run...
Φτανει γιατι θα βαλω τα κλαμματα..
Ειμαστε η γενια που μεγαλωσε σε αυτες τις αιθουσες,δεν γουσταρουμε τα online games γιατι θελουμε τον αντιπαλο να τον εχουμε απεναντι..Προσπαθουμε να παραγουμε την ιδια μαγεια με τα pc μας και το MAME..Αλλα ξερετε κατι?Δεν το πετυχαινουμε..
Εισαστε να μαζευτουμε καπου να στησουμε κανα πενταρι pc με τεραστιες LCD οθονες και να χρησιμοποιυσουμε Arcade Sticks και το ΜΑΜΕ..Ετσι για να θυμιθουμε τα παλια!

Για εποικινωνια μαζι μου στειλτε μου e-mail..
Να πω οτι με το MAME ειμαι τελειως αρχαριος και τωρα αρχιζω και ασχολουμαι μια και το ενδιαφερον τοσσα χρονια το μονοπωλουσαν οι κονσολες..
Προτεινεται μου μερικα καλα sites/info για να μαθω τα παντα γυρω απο αυτο..Πως να στησω ενα arcade-coin-op που να παιζει MAME..Αν γινεται κατι τετοιο να βρεθει Eλλαδα..Kανα μυστικο arcade καπου στη Αθηνα αν υπαρχει ;)
Kαι επισης αν καποιος απο Aθηνα που εχει ολα τα Mame roms σε dvds ενδιαφερεται για τραμπα μαζι μου :)

ευχαριστω για το χρονο σας,
Τακης~Ναυπλιο/Αθηνα
Απάντηση