ΜΗΧΑΝΕΣ & ΦΙΛΟΙ

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

ΜΗΧΑΝΕΣ & ΦΙΛΟΙ

Δημοσίευση από ambu_dare »

:cry:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ HOBBY - ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΜΕ. ΟΜΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ: ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ MONO 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ - Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ.
ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

:(
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Φίλε ambu_dare,

Λυπάμαι ειλικρινά για το παιδί που χάθηκε... :cry:
Μακάρι να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ποτέ ξανά τέτοια γεγονότα στο περιβάλλον σου.

Δυστυχώς λόγω επαγγέλματος και ειδικότητας, έχω βρεθεί αντιμέτωπος με παρόμοιες καταστάσεις πολύ συχνότερα από ότι θα ήθελα.
Δυστυχώς επίσης, στην Ελλάδα κανένας δεν συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει με τα τροχαία μέχρι να χτυπήσει το κακό στην πόρτα ή σε κάποιον γνωστό και εμείς οι γιατροί συχνά δεν μπορούμε να προσφέρουμε απολύτως τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν θα επεκταθώ σε γεγονότα και αριθμούς γιατί δεν είναι της στιγμής.
Το μόνο που θα πω σε όλους τους φίλους του forum είναι: προσέχετε, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ στον δρόμο γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνονται άδικα νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο. Είναι κρίμα και Α-ΔΙ-ΚΟ να πετάς την ζωή σου στα σκουπίδια για μια βλακεία, μια "κακιά στιγμή", μια γκαζιά που δεν έπρεπε να δώσεις... :(
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Λυπάμαι για το φίλο σου που χάθηκε. Εγώ είχα μεγάλη τρέλλα με τις μηχανές όταν ήμουν παιδί. Στα 17 (ανήμερα στα γεννέθλιά μου) όμως, ένα τρακάρισμα μου άλλαξε τελείως τα "θέλω". Τη γλύτωσα ΠΟΛΥ φθηνά. Δυστυχώς οι δρόμοι (και οι οδηγοί) στην Ελλάδα δεν είναι οι καλύτεροι - ούτε πρόκειται να γίνει τίποτα για κάτι από τα δύο σύντομα. Προσοχή λοιπόν... και τα μάτια μας 14. :?
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Απάντηση