My wicked Xmas present for this year

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

My wicked Xmas present for this year

Δημοσίευση από Badge »

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Νάναι καλά αυτή η MPAA. Ο Θεός να μου κόβει ώρες και να τους δίνει χρόνια.

Μιλάω φυσικά για το κλείσιμο όλων των major BitTorrent και ED2K sites. Κάτω η Suprnova, κάτω το Pirate Bay, η ISOHunt να μασάει τα λόγια της, και άλλα τέτοια ευχάριστα. Βλέποντας λοιπόν την κατάσταση όπως έχει αρχίσει να διαμορφώνεται είπα να γράψω μερικά λογάκια, κυρίως για να ξεσπάσω την οργή και αγανάκτησή μου κάπου, αλλά και να ακούσω μερικές γνώμες επί του θέματος εάν υπάρχουν.

Τα πρωτόκολλα που προανέφερα ήταν και είναι τα τελευταία δύο χρόνια η προέκταση του χεριού μου. Browser να μην είχα στο μηχάνημα δε με ένοιαζε, αρκεί να είχα τα ports 6881 και 3173 ανοιχτά. Επί 24-ώρου βάσης ο Azureus και ο Γάιδαρος ήταν ανοιχτοί και κατέβαζαν. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω ADSL. Γιατί ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ να την κάνω την ADSL; Για να μου φορτώνει το in.gr σε 2 secs αντί για 5;

Φυσικά και γνωρίζω ότι είμαι καραπαράνομος. Και φυσικά έπαιρνα τα μέτρα μου (λέγε με Safepeer). Και φυσικά ήξερα ότι αυτή η κατάσταση δε θα διαρκέσει για πάντα. Αλλά να κλείσουν όλα Χριστουγεννιάτικα δεν το χώραγε η αρρωστημένη φαντασία μου. Ήταν το χειρότερο δώρο που πήρα EVER.

Σε συνδυασμό με διάφορα γεγονότα που μου συμβαίνουν τελευταία, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ τσαντισμένος επί του θέματος. Το μόνο που με παρηγορεί είναι το γεγονός ότι "ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ MPAA, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ". Είμασταν στο Web, μας κλείνατε τα sites, Πήγαμε στο IRC, κυνηγάτε τους Fserves. Περάσαμε σε FTP/FXP, τα πήρατε σβάρνα. Φτιάξαμε τα hubs, λύσσα σας έπιασε και με αυτά. Δοκιμάσαμε Napster/Kazaa, να οι μυνήσεις. Και τώρα αυτό. Ε, όσο εσείς έχετε στη διάθεσή σας όλα τα ένδικα μέσα να μου πάρετε τα σώβρακα, άλλο τόσο έχω κι εγώ στη διάθεσή μου τα παράνομα μέσα και να διακινώ το επιθυμητό παράνομο περιεχόμενο, αλλά και να προστατεύσω τον δίκαιο κώλο μου (my righteous ass, as I like to call it).

Και κλείνω ενθυμούμενος ένα περιστατικό που συνέβη εδώ στην Ελλάδα. Θα το θυμάστε βέβαια, τότε που είχε βγει η απόφαση να κλείσουν οι μισοί και βάλε ραδιοσταθμοί Αττικής γιατί κάνανε παρεμβολές στο αεροδρόμιο (και καλά). Όμως, ένα μικρούλι ραδιάκι δεν υπάκουσε. Δεν υποτάχθηκε. Ήταν το "RADIO BLACKMAN". Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φωνή του εκφωνητή που ούρλιαζε περήφανα :

"Με ένα δίπολο στα χέρια θα πηδάω από ταράτσα σε ταράτσα ρεεεε! Όσο υπάρχουν ταράτσες θα εκπέμπωωω!"
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1106
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Σε αντιπαραβολή του "Life will find the way"...
θα έλεγα "Piracy will find the way" ;)
Ένα τέτοιο shock πάθαμε και όταν κλείσαν το sharereactor αλλά
όλα έδειξαν οτι ένας καλύτερος γιος έιχε γενηθεί με το όνομα Suprnova.

Απλά υπομονή και σίγουρα θα ξεπιδήσει ο αντικαταστάτης 8)
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

ολο και καποιος ελλην θα σηκωσει ολο το βαρος για το καινουργιο site 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

πριν απο λιγα λεπτα τυπωθηκε το εξεις ανακοινωθεν

Greetings everybody

It has been more then a week since SuprNova.org went down. We are sorry that we have not updated the site with more recent news, but we have been very busy.

Anyway, we will soon be making an announcement. Announcement will be made on NovaStream.org radio on 30th December around 10 PM CET (9 PM GMT, 4 PM EST).

Also, everybody is still welcome to join us on irc (irc://irc.suprnova.org/suprnova.org) or on forums (www.suprnovaforums.net), but please remember, we are no longer offering torrents. You will not find any on IRC or on our forums.

Thanks,

Sloncek & the rest of the SuprNova team.
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ...

Σαν τι νομίζετε κύριοι πως θα γίνει; Είναι η μοίρα αυτών που κάνουν κάτι παράνομο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να τους πιάνει ο νόμος!

ΜΠΡΑΒΟ στην ΜΡΑΑ, στην ΙDSΑ και στα άλλα ευαγή ιδρύματα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήραν το νόμο στα χέρια τους και κατάφεραν να πατάξουν την κλοπή, τη διαφθορά, την φοροδιαφυγή, τη ρεμούλα και την απάτη που διέπρατταν όλοι αυτοί οι χρήστες (αρχείων, ταινιών, MP3, ποτών, σεξ, ναρκωτικών και Rock & Roll)!

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που ανακάλυψαν τα συστήματα ΡΟΥΦΙΑΝΕΞ για να κυνηγάνε τους χρήστες και τα βαποράκια ολόγυρα στην οικουμένη!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φέρτε ένα εισαγγελέα (με τη Τζένη την ωραία) να βάλει τάξη και στην ανταλλαγή βιβλίων και να απαγορεύσει άμα έχει διαβάσει ένας το βιβλίο που αγόρασε να το δίνει σε άλλον να το διαβάσει!

ΕΠΙΣΗΣ να απαγορεύσει (ο εισαγγελέας) άμα έχει δει κάποιος μια ταινία στο DVD να την δανείζει στο φίλο του και να χάνει ο παραγωγός (ή προαγωγός, διαλέγετε και παίρνετε) το ποσοστό από την (ενδεχόμενη) πώληση ή ενοικίαση! Α, και να μη βλέπει την ταινία μαζί με τη γυναίκα του, το σκύλο του, τον ξάδερφο, την ξαδέρφη ή την θειά (γιατί πάει πιο βαθιά)...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , να απαγορευτεί να μιλάνε σε παρέες για την υπόθεση μιας ταινίας, που δεν πήγε καλά στο σινεμά, με κακά λόγια (πχ: "ΜΑΠΑ το καρπούζι μάστορα") γιατί ενδέχεται κανένας άλλος να μη πάει να τη δει (και να χάσει η εταιρία, ο προαγωγός, η θεία μου η διαπλεκόμενη, ο Μήτσος, ο Κίτσος και το λουρί του Χλέμπουρα)!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!

Για την τρομοκρατία γίνονται όλα! Για να νιώθετε και σεις και μεις (και ο Χατζηπετρής) πιο ασφαλείς από την αλ (γ)Κάϊντα την αλ Πίπιζα και το αλ Μπουζούκι!

ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ!!!

Συνηθίζει ο άνθρωπος! Άμα φας την πρώτη (σφαλιάρα) μετά η δεύτερη έρχεται πιο μαλακά (ΜΑΛΑΚΑ είπα)...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!

689,000,000 διευθύνσεις στο internet ανήκουν σε κυβερνητικούς και εταιρικούς οργανισμούς που (σας) προσέχουν τον κ*λο σας μπας και κανένας Μπίν Λάντεν σας πείσει να διαπράξετε κανένα έγκλημα ανταλλαγής αρχείων!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ γίνανε όλα ρε χαζά! Για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ προστασία... ΜΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ; Πως κοιτάνε αυτές οι οργανώσεις το συμφέρον κανενός άλλου; ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ κοιτάνε. Να σας προστατεύσουν από τον ίδιο σας τον εαυτό! Γιατί εκ φύσεως είστε κλέφτες, ψεύτες και λωποδύτες και λαμόγια και ρεμουλαδόροι...

Α! Και μη ξεχάσω:

ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ που τόσα χρόνια αγοράζατε ΕΣΤΩ και ένα αυθεντικό CD και ΕΣΤΩ και μια αυθεντική ταινία!

Περαστικά και να προσέχετε από δω και πέρα.
Hint: Ο "μαύρος" πλέον εξελίχθηκε! (πουλάει ΚΑΙ ταινίες) :lol:

Με τις υγείες μας :?
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

πες τα αδερφε μπας και τα ακουσει κανεις....
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

nemo

εχεις καμια προηγουμενη εκδοση του gens γιατι με την τελευταια εκδοση 2.11 εχει bug και δεν μου σωζει το heart of the alien ουτε σε quick save , αλλα ουτε σε απλο save

ι καποιον αλλο emulator(μετα απο τσεκαρισμα) οπου μπορει να γινει save και load για τον συγκεκριμενο παιχνιδι χωρις προβληματα


thanks
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Απάντηση