Mια αιρετικη οσο τρελλη ερωτηση,σχετικα με gaelco!

Όλα σχετικά με τον αγαπημένο μας emulator.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
nikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 641
Εγγραφή: 17 Απρ 2004 10:10

Mια αιρετικη οσο τρελλη ερωτηση,σχετικα με gaelco!

Δημοσίευση από nikos »

Λοιπον παιδες συγχωρειστε το αγχος μου,για τα gaelco και κυριως για τα TH strikes back kai glass και επιτρεψτε μου μια "αιρετικη" ερωτηση!ανεπιτρεπτη ισως σε αλλα σαιτ!

Aπλα τοσο καιρο το προβλημα ηταν η προστασια της Dallas mcu!τωρα απο την στιγμη που δοθηκε απο την εταιρεια,θα ακολουθησουν και αλλα?Μπορει δηλαδη τωρα ο Manuel abadia να περιλαβει σιγα σιγα και τα αλλα παιχνιδια,
η πρεπει καθε φορα να δινει η εταιρεια τον κωδικα?


Και η αιρετικη ερωτηση ειναι,αν υπαρχει ανεπισημος mame emulator που να περιλαμβανει τα υπολοιπα της gaelco?Αν δηλαδη απλα το ολο θεμα ειναι να περιλαμβανεται ο κωδικας της Dallas mcu,τοτε δεν πρεπει για καποιον που ξερει εννοειται, να συμπεριλαβει τα παιχνιδια σε καποια εκδοση επισημη η ανεπισημη?

Με καθε σεβασμο στο ολο πλαισιο του μαμε!
ΤΑ ΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΤΑ GAELCO! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Δεν υπάρχει μόνο μια κρυπτογράφηση Dallas, ούτε ανεπίσημες εκδόσεις MAME που να τρέχουν περισσότερα παιχνίδια της Gaelco.

Η εταιρία άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι αν δεν δει να ξεσκίζουν εμπορικά το παιχνίδι της πουλώντας το παράνομα μαζί με MAME cabinets, συλλογές με roms κλπ κλπ, τότε ίσως αργότερα δώσει και άλλα.
The aim of Gaelco, S.A. behind liberating the World Rally code has been that all players who took part in the success of the game, can since today live those moments again from one’s home couch.

From here and on behalf of all we want to thank all those who made World Rally I running on our PC such a reality. Without the selfless endeavor and effort of Manuel Abadia and Elsemi, among others, this would not have been possible.

We also want to disapprove and isolate those opportunists who are already thinking the way to take advantage of Gaelco’s, S.A. generosity and turn it into a lucrative business, using the free-liberated code of Gaelco, S.A. for commercial means. These persons will turn this generosity into mistrust, that can affect future collaborations.
http://www.gaelco.com/english/pages/hab ... hablan.htm

Ενδεχομένως μέρος της συμφωνίας να είναι και το να μην σπάσουν οι προγραμματιστές του ΜΑΜΕ άλλα παιχνίδια της εταιρίας χωρίς την δική της άδεια. Πάντως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι με τις πληροφορίες που πήραν μπορούν να το κάνουν αυτό έτσι κι αλλιώς.
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
nikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 641
Εγγραφή: 17 Απρ 2004 10:10

Δημοσίευση από nikos »

Mολις χαζευα μια συζητηση εδω!
http://www.mameworld.info/ubbthreads/sh ... art=1&vc=1

Να πω την αληθεια δεν καταλαβα πολλα αλλα,Λογικα ετσι ειναι,απο την στιγμη που εδωσε κατι η εταιρια οι mamedev οφειλουν να την σεβαστουν!απλα η ερωτηση ηταν αν υπαρχει ηδη τετοια "σιωπηρη αδεια"!
Σιγουρα η εταιρεια δεν ειναι τοσο "τρελλη" να δωσει κατι χωρις η ιδια να θελει!αρα αν δεν θελει η ιδια να 'εξωμειωθουν" και αλλα παιχνιδια σιγουρα ο κωδικος αυτος ειναι μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι!

Οταν λεω ανεπισημη εκδοση εννοω τις συνηθισμενες [mameplus και λοιπα]που καποτε τουλαχιστον προσθεταν καποια παιχνιδια.και οχι τιποτα χακεραδικες που ετσι και αλλοιως θα θελουνε φραγκα,ασε το επικυνδυνο το να βαλεις κατι τετοιο στο pc σου!

Νασαι καλα,που ασχοληθηκες!τι να κανω το αγχος με τρελλανει! :roll:

ΥΓ Παντως μεταξυ μας,το βλεπω χλωμο να μην βρεθουνε κορακια,να πουλανε τετοια κολπα που λες!το θεμα ειναι ο βαθμος που μπορουν να το κανουν,και ποσο θα εξοργισουν την εταιρεια!
ΤΑ ΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΤΑ GAELCO! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εικόνα
Απάντηση