Maximus Arcade v.2.08

Όλα σχετικά με τον αγαπημένο μας emulator.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
x9A3A8x
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 18:56

Maximus Arcade v.2.08

Δημοσίευση από x9A3A8x »

Σήμερα τοποθέτησα το πρόγραμμα Maximus Arcade v.2.08 για το ΜΑΜΕ. Παρέλαβα και πολλά αρχεία .ανι τα οποία τα πρόσθεσα για να βλέπω ένα μικρό δείγμα του κάθε παιχνιδιού. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής :

1) με την εκτέλεση του Maximus Arcade v.2.08 μου εμφανίζει ένα περιβάλλων που στα δεξιά είναι η λίστα με τα παιχνίδια κε αριστερά ένα ηλεκτρονικό δείχνοντας τα βίντεο .ανι , η λίστα στα δεξιά πια λίστα είναι θέλοντας να πω στον εξομοιωτή ΜΑΜΕ επιλέγεις παραδείγματος χάρη Working και σου εμφανίζονται όλα τα καλά παιχνίδια, άλλες φορές επιλέγεις Favorites και σου εμφανίζονται τα παιχνίδια που εσύ διάλεξες ή All Arcades και σου εμφανίζει όλα τα παιχνίδια ελαττωματικά κε μη .

2) Τα αρχεία βίντεο .ανι που βρήκα από τορεντ είναι πράγματι πολλά, απουσιάζουν όμως αρκετά και έτσι ορισμένα παιχνίδια δεν έχουν αντίστοιχο βιντεακι, μήπως γνωρίζει κανείς το τρόπω να δημιουργήσω δικά μου βιντεακια για να τα προσθέσω.

Τέλος 3) το μενού Maximus Arcade v.2.08 που σου εμφανίζει τα ονόματα των παιχνιδιών, τα εμφανίζει αποκλειστικά με αλφαβητική σειρά ή υπάρχει και τρόπος να προσθέσεις και χρονολογία κάτι ανάλογο όπως υπάρχει στο μενού του εξομοιωτή ΜΑΜΕ .

Ευχαριστώ
x9A3A8x
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Για τα 1+3, δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο frontend και δεν ξέρω και κανέναν που να το χρησιμοποιεί. Καλύτερα να ρωτήσεις στα forums του ίδιου του προγράμματος αν δεν υπάρχουν γραμμένες απαντήσεις στα readme και faq.

Για το 2, το πιό ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα για video games capture από το ίδιο το PC είναι το FRAPS: http://www.fraps.com/ που πιστεύω ότι θα σου κάνει την δουλειά σου άνετα.
Πάντως και το ίδιο το MAMEUI έχει δυνατότητα για capture σε .mng format. To .mng μπορεί να μετατραπεί σε .avi με λίγη δουλειά και το κατάλληλο software.
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θαυμάζω το κουράγιο σου x9A3A8x να εξερευνάς διαφορετικά frontends συνέχεια. :clap:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
x9A3A8x
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 18:56

Δημοσίευση από x9A3A8x »

Σας ευχαριστώ και πάλη, πάντως οπόσο το βλέπω το πρόγραμμα Maximus Arcade είναι πολύ καλό προπαντός για ηλεκτρονικά και στο ότι μπορείς να επεξεργαστείς κάνοντας δικάσου ντεσκ τοπ με τη λίστα του μάμε συν τα βίντεο, άμα ενδιαφέρεστε έχω τα σχετικά στοιχεία δήλωσης του προϊόντος.
x9A3A8x
sosimple
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 10 Μάιος 2006 22:29

Δημοσίευση από sosimple »

Ξεθαβω το topic απλα για να πω τωρα που ειχα το χρονο να το εγκαταστησω σωστα, βαζοντας και video κλπ, οτι για εμενα ειναι μακραν το καλυτερο fronteded (και εχω δοκιμασει πολλα) Δουλευει τελεια, και σωστα, χωρις να χρειαζεται καποιου ειδους προγραμματισμο ή τιποτα αλλο. Εχω δοκιμασει καμια 10ρια τετοια προγραμματα και για εμενα σαν συνολο ειναι μακραν το καλυτερο. Μπραβω στο φιλο x9A3A8x που το ανακαλυψε. Δυστυχως απαντησεις στα ερωτηματα που βαζει δεν εχω ουτε εγω, αν και δεν το εχω ψαξει καλα ακομα. Παντως για τη λιστα με τα games που εμφανιζει βλεπω οτι εχει επιλογη για να βαλεις favorite, κατι που ομως δεν εχω τεσταρει ακομα πως γινεται. Επισης ειναι ετσι φτιαγμενο που δειχνει για καθε game μια φωτογραφια, και αν πας στο επομενο δειχνει την φωτογραφια του επομενου game, αν ομως δεν πατησεις για 2-3 δευτερολεπτα τα βελακια να πας στο επομενο,αρχιζει να πεζει το βιντεο του game (εφοσον υπαρχει) Με αυτο τον τροπο ειναι γρηγορο στο zaping αναμεσα στα games. Αρχικα δεν μου επεζε τα βιντεο παρολο που ειχα το divx εγκατεστημενο. Διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις τετοια προβληματα κατεβαζεις αυτο εδω klmcodec390.exe απο το νετ (πακετο με κωδικες divx xvid κλπ) και πραγματι μολις το εγκατεστησα δουλεψε κανονικα. Το γραφω ωστε αν το δοκιμασει κανενας αλος να μην παιδευεται σαν και εμενα διαβαζονατς τα φορουμ.
Απάντηση