Mighty Bomb Jack

H μεγαλύτερη Greek Translation Team !
http://www.greekroms.net

Συντονιστές: Maddog, Whacker, Vag, Giama

Απάντηση
Vag
Master Translator
Δημοσιεύσεις: 763
Εγγραφή: 21 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Mighty Bomb Jack

Δημοσίευση από Vag »

Όπως είχα πει και στο post που αφορούσε το Bomb Jack, ξεκίνησα να μεταφράζω καί το Mighty Bomb Jack. Επέλεξα την arcade έκδοση, μια και θεωρείται πιο "αυθεντική" κατά μία έννοια. Επίσης, ίσως να μου φανεί εύκολο να μεταφράσω και την NES έκδοση στο μέλλον, μια και πρόκειται για το ίδιο σύστημα με ελάχιστες διαφορές.
Το παιχνίδι έχει ελάχιστο κείμενο αλλά πάρα πολύ δουλειά!
Πρέπει να παίζω κάθε φορά μέχρι να φτάνω στο σημείο που θέλω να δω την αλλαγή, καθώς το save/load είναι άθλιο. Δεν φορτώνει τα πάντα και βλέπεις το background που μόλις έβλεπες πριν το load, όπως και δεν βλέπεις και τις βόμβες! Απαράδεκτο...
Όμως πια έχω μεταφράσει όλα όσα ήθελα, επίσης έχω τακτοποιήσει το κείμενο μέσα στο rom με τα pointers, για να βοηθηθώ και στη συνέχεια, και μου μένουν δύο πράγματα. Η title screen και το ending του παιχνιδιού. Και επειδή αν δεν εξελληνίσω το όνομα του παιχνιδιού θα αφήσω την title screen όπως έχει, αν έχει κανένας καμμία ιδέα για το πώς να το ονομάσω, ας μου πει τώρα, πριν το ολοκληρώσω. Το "Bomb Jack" μένει όπως έχει σίγουρα, το "Mighty" ίσως αλλάξω.
Απάντηση